Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΟΛΙΚΑ


Η Κυβέρνηση παρά την άρνηση και τις διαμαρτυρίες των τοπικών κοινωνιών των Κυκλάδων, εμμένει στην απόφασή της να δημιουργήσει βιομηχανικά αιολικά πάρκα, αρχικά στα 4 προεπιλεγμένα νησιά. 

Με τεχνάσματα μάλιστα, όπως η μείωση του αριθμού των ανεμογεννητριών σε Τήνο και Νάξο, επιχειρεί να διασπάσει τον κοινό αγώνα των κατοίκων των νησιών μας που στη συντριπτική τους πλειοψηφία αντιδρούν στην επιχειρούμενη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος που θα έχει σοβαρές οικολογικές και οικονομικές επιπτώσεις στη ζωή μας.

Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ καλεί τους κατοίκους της Πάρου να πάρουν μέρος στη μεγάλη συγκέντρωση που οργανώνει η Δημοτική Επιτροπή κατά των βιομηχανικών ανεμογεννητριών την Κυριακή 31 Μαΐου στις 11:00 κάτω από τον Άγιο Κωνσταντίνο του Κάστρου στην Παροικιά.

Καλούμε τους βουλευτές του νομού μας να συνεργαστούν μεταξύ τους και να στηρίξουν στη Βουλή την απόφασή μας να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο το μεγάλο οικολογικό έγκλημα που επιχειρείται από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, ντόπια και ξένα.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου