Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ευρεία τηλεδιάσκεψη στο νησί για τις εξελίξεις στον κλάδο του Τουρισμού.



Σύμφωνα με πληροφορίες μας σήμερα,  7 Μαίου, πραγματοποιήθηκε ευρεία τηλεδιάσκεψη η οποία οργανώθηκε μετά από πρωτοβουλία που ανέλαβε ομάδα επαγγελματιών του νησιού, οι όποιοι ανησυχούν για τις εξελίξεις στον κλάδο του Τουρισμού, που αναμένεται να πληγεί σοβαρά λόγω της Πανδημίας την ερχόμενη τουριστική περίοδο και όχι μόνο. 

Στην τηλεδιάσκεψη προσκλήθηκαν  και συμμετείχαν,  ο Έπαρχος Πάρου και Αντιπεριφερειάρχης,  κος Κώστας Μπιζάς, ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής , κος Μικές Λεοντής,  η πρώην Πρόεδρος της Τουριστικής επιτροπής και πρώην Αντιδήμαρχος, κα Μαρία Χανιώτη καθώς και εκπρόσωποι φορέων. 

Τον συντονισμό και την οργάνωση της συζήτησης ανέλαβε η κα Στέλλα Φυρογένη επαγγελματίας τουρισμού και μέλος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κατά την τηλεδιάσκεψη  αφού αναλύθηκε η κατάσταση και αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς, κατατεθήκαν προτάσεις  όπως η δημιουργία ενός συντονιστικού οργάνου για την αντιμετώπιση της κρίσης ενώ  ασκήθηκε και κριτική στον Δήμο  για τα αργά αντανακλαστικά του όσον αφορά τον σχεδιασμό στρατηγικής για την επόμενη μέρα.

Νέα συνάντηση, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, θα επαναληφθεί  σύντομα.
  
Χ.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου