Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ας προσπαθήσουμε  να κάνουμε
την κρίση ευκαιρία! 


 Γράφει η Μαρία Χανιώτη
                        
Από σήμερα άνοιξαν οι πόρτες των  καταστημάτων εστίασης και σε λίγες ημέρες παίρνουν σειρά τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα!  Η επόμενη μέρα ξεκίνησε.

Ανέκαθεν το νησί μας, έδινε και κέρδιζε εξετάσεις με μεγάλο  αγώνα και πείσμα για να εδραιωθεί στον τουριστικό χάρτη . Η κάθε περιοχή της Πάρου με τον δικό της τρόπο, με τα δικά της όπλα.

Φέτος, για μια ακόμη φορά δίνουμε εξετάσεις και οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας να τις περάσουμε με επιτυχία!
Πρέπει να ξεχάσουμε ότι ξέραμε ως τώρα και να χτίσουμε από την αρχή γιατί, τίποτε δεν είναι όπως πριν.  Γράφουμε σε μια νέα λευκή σελίδα,  ακολουθώντας τις οδηγίες που μας δόθηκαν με θρησκευτική ευλάβεια. Είναι δεδομένο ότι η διαδικασία στην οποία όλοι μας έχουμε μπει είναι πρωτόγνωρη.
Ενημερωνόμαστε για ότι έχει να κάνει με τα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής,  και βάζουμε ως στόχο να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μείνει το νησί μας όσο το δυνατόν ανέπαφο, να διατηρήσουμε την εικόνα του ως νησί πρότυπο ιδανικού προορισμού.  
Οφείλουμε  αυτό τον αγώνα στον τόπο μας , στην Πατρίδα μας, το οφείλουμε στους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, το οφείλουμε σε εμάς τους ίδιους.  
 
Ας προσπαθήσουμε  να κάνουμε την κρίση ευκαιρία!

Ας βελτιώσουμε ότι δεν είχαμε την ευκαιρία να βελτιώσουμε στο παρελθόν κι ας αποδείξουμε, για μια ακόμη φορά, με  συνέπεια, σοβαρότητα και  επαγγελματισμό , με την αγάπη για την εργασία μας και τον σεβασμό προς τους επισκέπτες μας, ότι είμαστε άξιοι να υποστηρίξουμε το προϊόν μας, να αναδείξουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, να εμπνεύσουμε την εμπιστοσύνη των επισκεπτών μας, προσθέτοντας αξία στον τόπο μας!

Δίνουμε αυτό τον αγώνα ο  καθένας μόνος του, αναλαμβάνοντας το δικό του μερίδιο ευθύνης αλλά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Κάθε χαμόγελο ικανοποίησης των επισκεπτών που θα μας εμπιστευτούν φέτος θα αποτελέσει κι ένα λιθαράκι στο αύριο του τόπου μας


Καλή δύναμη σε όλους,  καλή σαιζόν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου