Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Παραδοσιακού Οικισμού Παροικιάς με μεγάλη συμμετοχή μελών.




Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρος Αυλήτης  
έκανε το απολογισμό του έργου του Συλλόγου.

 Πραγματοποιήθηκαν χθες με μεγάλη συμμετοχή οι αρχαιρεσίες στο σύλλογο του Παραδοσιακού Οικισμού της Παροικιάς.

Είχε προηγηθεί ο απολογισμός το έργου του Διοικητικού Συμβουλίου από τον πρόεδρο Πέτρο Αυλήτη, ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία Ευάγγελο Πέντζα και η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.


Η Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τους απολογισμούς.


Ο Πρόεδρος στον απολογισμός του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις παρεμβάσεις του Συλλόγου σε διάφορες υπηρεσίες και αρχές, στον ευπρεπισμό της Παροικιάς με ενέργειες των μελών του, όπως το βάψιμο παρεκκλησίων, ο καθαρισμός στις βρύσες του Μαυρογένη και στο καινούργιο πηγάδι, καθώς και στη συμμετοχή  του σε επιτροπές φορέων, όπως αυτή που έχει ως στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση του αγροκηπίου της Παροικιάς.


Μετά την ομιλία του προέδρου, το λόγο πήραν μέλη του συλλόγου μεταξύ των οποίων ο Αντιπεριφερειάρχης και Έπαρχος Πάρου Κώστας Μπιζάς, ο πρώην δήμαρχος Κώστας Αργουζής και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου Κώστας Ροκονίδας, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε προβλήματα που αντιμετωπίζει η Παροικιά.


Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Κώστα Ροκονίδα στην πρόσφατη καύση απορριμμάτων σε χωράφι του Δήμου στην Παροικιά, γεγονός που είχε να συμβεί πάνω από 20 χρόνια και καταλόγισε ευθύνες στη δημοτική αρχή.


Αξίζει να σημειωθεί η απουσία της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου, αλλά και συμβούλων της πλειοψηφίας που εκλέγονται από την Παροικιάς. 


Αντίθετα εντοπίσαμε την παρουσία των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης Άγγελου Πατέλη και Θανάση Μαρινόπουλου.


Η Συνέλευση της οποίας πρόεδρος ήταν η δημοσιογράφος Γεωργία Πατέ  Καραγιαννιώτη, εξέλεξε εφορευτική επιτροπή με πρόεδρο το δικηγόρο Τάσο Θεοχαρίδη και αμέσως μετά ξεκίνησε η ψηφοφορία.


Ψήφισαν 84 μέλη  και βρέθηκαν 2 άκυρα.


Εκλέχτηκαν για το επταμελές Διοικητικό συμβούλιο κατά σειρά επιτυχίας οι: 


Αυλήτης Πέτρος
 Γιουρτζίδης Χάρης,
 Δημόπουλος Παναγιώτης,
 Τριαντάφυλλος Τάσος,
Αλεξανδροπούλου Αρχοντούλα,

Πέντζας Ευάγγελος και

Μαύρης Σπύρος.
.

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Κρίσπης Μιχάλης, Καπούτσος Γιώργος και Μαύρης Νίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου